Over ons


Wij zijn Gerjo en Linda Pasman, samen hebben we een samengesteld gezin met 8 kinderen tussen de 15 en 30 jaar. Onze passie is om stellen te helpen een betere versie van hun relatie te ontdekken en maken.

We hebben allebei een scheiding meegemaakt doordat we niet wisten, hoe we onze relatie in de verschillende situaties beter konden maken. Er was geen groei in onze relatie,  we voelden langzaam het leven eruit gaan, tot het punt kwam dat een van beide ‘de stekker eruit trok’ en besloot te stoppen. Maar het proces van afbreken van de relatie was natuurlijk al jaren bezig. En achteraf denken we: ‘Hoe kan dat nou, wat is er fout gegaan?’ en ‘Wat hadden we dan anders en beter kunnen doen?’ We wisten het antwoord toen niet, we zagen alleen dat sommige andere stellen samen echt gelukkig waren.

Toen wij een relatie kregen, wisten we 1 ding zeker: ‘Dit nooit meer’. Nooit meer genoegen nemen met een middelmatige relatie. We maakten onze eigen ‘LiefdesRoute’ en ontdekte zo 7 paden, stappen of sleutels, hoe je het ook noemen wilt, om wel een geweldige relatie te maken en samen te groeien naar een steeds hoger level. Als EFT-relatietherapeut koppelde ik onze eigen ervaring met de theorie van de opleiding en maakte we de gave ‘liefdesRoute’ om het ook anderen te leren.

Voor ons is het belangrijkste om God bovenaan te zetten. Hij is de maker van jou en mij en de bedenker van relaties. En dan onze relatie op nummer 1. ‘Love No Matter What’  is onze lijfspreuk, elkaar liefde geven, wat er ook gebeurd. Zo komen we steeds een stap verder in onze relatie, wat de omstandigheden ook zijn. In ons samengestelde gezin met autisme, ad(h)d, werk, familie, sociale verplichtingen en noem maar op, hebben we onze eigen ‘LiefdesRoute’ gemaakt, geven elkaar wat we echt nodig hebben en dat maakt het verschil.

Wij zijn door deze 7 paden, stappen of sleutels, heel gelukkig  samen met onze kinderen, want al deze paden doorlopen we ook in onze gezinnen. Leven is geven aan de ander, daar wordt we pas echt gelukkig van en onze missie is om dat door te geven, te vertellen aan andere stellen, om zoveel mogelijk liefde en geluk te creëren in relaties.